Tallers escolars de biodiversitat i paisatge costaner

Home / Formació / Tallers escolars / Tallers escolars de biodiversitat i paisatge costaner

L’IROX enceta el seu projecte de formació per les escoles amb aquestes eixides de camp pel litoral, adreçat a l’alumnat de 4t, 5è i 6è d’Educació Primària dels centres escolars de La Marina.

 

 

En un principi es tracta de tres eixides per diversos indrets de la costa de Xàbia amb vocació d’estendre-ho a d’altres zones del litoral de la nostra comarca. L’objectiu és un primer acostament dels nostres escolars a la realitat marina, un primer pas per a descobrir tota la riquesa i la màgia del nostre major espai natural i, a la vegada, fomentar una consciència de relació sostenible amb la nostra mar.

 

 

 

Les eixides de camp poden anar complementades amb un taller de pintura per a que els alumnes puguen fixar allò aprés amb una activitat creativa posterior.

 

 

 

 

L’equip de les eixides estarà encapçalat per la biòloga Teresa Bou Soler, amb amplia experiència en la divulgació biològica i la gestió mediambiental. I pel llicenciat en Ciències del Mar Josep Bolufer Mahiques.

El taller de creació plàstica estarà dirigit per Ximo Canet, artista amb experiència amb escolars per relacionar els coneixements obtinguts amb la creació artística, el que ajuda a l’alumne a situar eixos coneixements d’una manera creativa.

 

Departament de Formació

INSTITUT DE RECERCA OCEANOGRÀFICA DE XÀBIA