Base de dades fotogràfica d’espècies marines de la Marina Alta

Home / Recerca / Biodiversitat / Base de dades fotogràfica d’espècies marines de la Marina Alta

A l’IROX estem començant el projecte “BASE DE DADES FOTOGRÀFIQUES D’ESPÈCIES MARINES DE LA MARINA ALTA”. Es tracta d’un projecte participatiu, obert a tots els col·laboradors que ens vullguen enviar i compartir les seues fotografies d’espècies marines de les nostres aigües.
La idea és aconseguir una base de dades fotogràfica, que amb el temps es puga convertir en una guia identificativa, en un inventari de la biodiversitat de la zona,… ja veurem… tot això d’una manera participativa, oberta a tots els que vullguen col·laborar en este projecte.
El procediment seria el següent
(1) Pots enviar-nos una o més fotografies al nostre correu: iroxabia@gmail.com.
(2) Un equip d’experts col·laboradors de l’IROX revisarà i validarà la identificació de l’espècie principal de la fotografia.
(3) Després de validar-la, penjarem la imatge en la web de l’IROX per al seu ús i gaudi públic. En totes les imatges s’inclourà en forma de “marca d’aigua” el nom de l’autor de la fotografia.
Com déiem, ara mateix plantegem que siguen fotos amb una única espècie com a motiu principal. I realitzades en les aigües de la Marina Alta.
Es un principi. Ja veurem més avant si s’amplia també a altres zones o amb fotografies d’altres característiques.
Vos esperem!!